top of page

Henrik Schulz Studio grundades av Henrik Schulz

2008 och kontoret ligger i Hovås, söder om Göteborg.

Kontoret arbetar i ett brett spektrum av projekt som sträcker sig från tidiga skisser, till exklusiv arkitektur och inredning för privata, företag och offentliga kunder. Uppdrag där vår kunskap kring högkvalitativdesign kan tillämpas. Vår arkitektur definierar vi som Skandinavisk Lyx och vi tar utgångspunkt i den skandinaviska designtraditionen, där form och funktion möts. Genom att arbeta med ett helhetsperspektiv kan vi skapa en exklusiv produkt och upplevelse för kunden. För att projektet ska bli precis så bra som det förtjänar att bli, är vi på Henrik Schulz Studio med och driver projektet från början till slut. Men vi arbetar också i projektens alla skeden och kan hjälpa till att utveckla, skissa och skapa visioner.

Förutom den erfarenhet och kompetens vi besitter här på kontoret, så har vi all den kunskap som krävs för ett lyckat projekt i vårt nätverk. Vi anseratt nyckeln till högkvalitativa projekt är rätt samarbetspartners. Därför har vi nära samarbeten med olika provisioner. När man anlitar oss på Henrik Schulz Studio kan man känna sig

trygg med att vi skapar en hållbar och tidlös, högkvalitativ arkitektur och design. Samt att vi tar projektet från idé till verklighet. Vi tycker att relationen mellan arkitekt och kund är avgörande för att nå bästa resultat och vi har alltid ett nära samarbete med vår kund, vilket är möjligt då vi är ett mindre kontor.

bottom of page