top of page
Villa Clara vardagsrum.jpg

” Henrik Schulz Studio grundades av Henrik Schulz 2008 och kontoret ligger i Hovås, söder om Göteborg.

Kontoret arbetar med ett brett spektrum av projekt som sträcker sig från visionsarbete, till unik arkitektur och inredning, för privata kunder och företag. Uppdrag där vår kunskap kring högkvalitativdesign kan tillämpas.

När man anlitar oss på Henrik Schulz Studio kan man känna sig trygg med att vi skapar en hållbar och tidlös, högkvalitativ arkitektur och design. Samt att vi tar projektet från idé till verklighet. Vi tycker att relationen mellan arkitekt och kund är avgörande för att nå bästa resultat och vi har alltid ett nära samarbete med vår kund, vilket är möjligt då vi är ett mindre kontor.

 

Vi tar utgångspunkt i den skandinaviska designtraditionen, där form och funktion möts. Genom att arbeta med ett helhetsperspektiv kan vi skapa en unik produkt och upplevelse för kunden. För att projektet ska bli precis så bra som det förtjänar att bli, är vi på Henrik Schulz Studio med och driver projektet från början till slut. Förutom den erfarenhet och kompetens som vi besitter på kontoret, så har vi all den kunskap som krävs för ett lyckat projekt i vårt nätverk. Vi anser att nyckeln till högkvalitativa projekt är rätt samarbetspartners. Därför har vi nära samarbeten med olika professioner.”

bottom of page